zondag 23 februari 2014

M&M Roadshow

Inmiddels hebben we al een aantal presentaties mogen doen. Marika en ik genieten hier echt van en gelukkig blijkt ons publiek zich ook prima te vermaken. :) Het is echt een feestje, net of dat we weer op reis zijn ...


De eerste keer, tijdens het GS Paasweekend afgelopen jaar, verliep het opbouwen niet helemaal zoals gepland. Onze Prezi presentatie bleek erg internet gevoelig te zijn en het koste wat tijd om alles draaiende te krijgen. Maar het is gelukt! Er was zo'n grote opkomst, dat we zelfs twee keer hebben mogen presenteren! Het was best eng, voor "eigen" publiek, maar we kregen de smaak te pakken. Een geweldige ervaring! En blijkbaar ook interessant om naar te kijken, getuige de enthousiaste reacties. Het blijft bizar om te ervaren, dat we blijkbaar echt iets bijzonders hebben gedaan ...

En het bleef niet bij die ene keer.


Afgelopen najaar kregen we een uitnodiging van een wel hele bijzondere groep: Vrouwen van Nu in Benthuizen. Een van de leden, een oude buurvrouw (ik heb een tijdje in Benthuizen gewoond als kind), heeft ons werkelijk tot op de laatste meter gevolgd en zorgde voor de uitnodiging. Het werd een bijzondere avond. De dames en enkele binnengesmokkelde heer waren echt geboeid. Een totaal ander publiek, geen motorrijders, maar zeker zo enthousiast. Dat maakt het echt geweldig om te doen.


We hebben de smaak te pakken! Dus mocht je nieuwsgierig zijn naar onze presentatie, vol met anekdotes over onze spannende, leuke en bijzondere belevenissen, ondersteund door een berg film & foto materiaal, neem dan contact op en de M&M Roadshow komt ook bij jou langs!

Mirjam: 06 288 37 447                                                 Marika: 06 811 36 201
mirjamgrunwald@gmail.com                                       marika.reizinger@live.nl
2 opmerkingen:

  1. Het lijkt me inderdaad een hele leuke presentatie bij te wonen. Bij zon extreem lange motorrit heb je wel goede motoronderdelen nodig anders red je het zeker niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt me inderdaad een hele leuke presentatie bij te wonen. Bij zon extreem lange motorrit heb je wel goede motoronderdelen nodig anders red je het zeker niet.

    BeantwoordenVerwijderen