zaterdag 22 juli 2017

Dansende Buffels


Eindelijk na 5 jaar is het gelukt: Het boek over ons avontuur ligt in de winkel!

Aangespoord door al die positieve reacties en mijn eigen plezier aan het schrijven van dit blog, ben ik al vrij snel begonnen met het schrijven van het boek. Na 2 jaar lag de tekst op de plank. Het heeft nog eens 3 jaar geduurd voordat het eindresultaat, een echt boek, realiteit werd. Waarom zo lang? Een boek uitgeven is niet niks. Het is een behoorlijke investering en dat moest eerst even bij elkaar geschraapt worden. Nu, met mijn nieuwe baan in Zwitserland, is het eindelijk gelukt!
Dansende Buffels is mijn verhaal, mijn kant van de reis het zijn mijn emoties van dat moment. Marika heeft zeker weten bepaalde momenten anders beleeft. Inmiddels, na vorig jaar een andere trip te hebben gemaakt (taste of freedom.nl), weet ik, dat iedereen een land, zelf een moment op zijn eigen manier beleeft. De tweede keer in Iran was bijvoorbeeld een hele andere belevenis dan wat we op deze reis hebben meegemaakt.

De site is inmiddels ook uitgebreid met extra foto's, een beschrijving van onze motoren, een paklijst en binnenkort komt er nog wat meer te staan over het voorbereidingen traject.

En nu dus ook het boek.  Het was voor mij in een bijzonder proces. Bij elke keer doorlezen zat ik weer midden in onze reis. Ik hoop dat jullie het ook zo gaan beleven.

Mijn speciale dank aan al die mensen die hebben geholpen met voor/doorgelezen, redigeren. Ik heb nog heel wat aanpassingen moeten maken voordat het is wat het nu is. Geweldig al die hulp. Zonder hen was er geen boek.

Dansende Buffels is te koop via vele online aanbieders en ligt (binnenkort) ook in elke ANWB winkel. Via de volgende link van mijn uitgeven Bert Loorbach is het boek net zo snel als bij andere online aanbieders te bestellen. Hij is een van de vele kleine uitgevers en heeft een geweldige job afgeleverd.

Link:  BLU Vrije Boeken 

Op deze site staan ook een aantal inkijk pagina'sIk wens jullie veel leesplezier en ben heel nieuwsgierig naar jullie reacties!Geen opmerkingen:

Een reactie posten