zondag 8 april 2012

Metamorfose van de GS-sen

Jeetje mina, wat zijn we er druk mee zeg. We moeten natuurlijk gewoon werken en daarnaast alles regelen maar het loopt als een trein. Onze motoren moeten natuurlijk tiptop in orde zijn voor deze mega-trip. Een paar weekends terug was ik, Marika, bij Paul in Hillegom voor de 80.000 km-beurt. De GS rijdt weer als een zonnetje! Dank je wel Paul! Het is een fijn gevoel te weten dat alles goed is. Er moeten nog een paar dingen gedaan worden aan de motor. De Heidenau K60 scouts zijn binnen, die worden de volgende week zondag erom gelegd als we bij Alexander (Ralley Adventure Shop) zijn. Daar worden dan ook de brede verlaagde voetsteunen gemonteerd die Alexander en Dienie sponsoren.
Echt geweldig!!!! De foto's zullen volgen!
O ja, gisteren waren we bij Motoport in Breda en kregen gratis we ieder een set rem/koppelingskabels mee, hartstikke leuk ook.
We wachten nog op de koplampbeschermers en de oliekoelberschermers die Tom de Graaf a.k.a Beautifull Freak ( jaja het stikt van de a.k.a's lang leve het GS-forum!) maakt voor ons, en jawel..... MET onze voornaam op de oliekoelbeschermers, hoe leuk is dat? De GS-sen ondergaan een metamorfose en ik heb besloten om als we terugkomen van deze reis 'm noooooit meer van de hand te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten