maandag 23 april 2012

We worden écht handig.........

Wat een geweldig weekend hebben we achter de rug zeg!
Zaterdagochtend om 9 uur waren we in Best bij Paul vd Bilt (a.k.a. de Crosskabouter) om nog het e.e.a. aan de motoren te doen en stiekum was het toch best wel veel..... wat een pielwerk was het om de oliekoelerbeschermers netjes op hun plek te krijgen, snavel los en weer vast... owww het zit toch niet zo netjes...... snavel los en weer vastzetten. Paul met zijn gipsen arm heeft van alles lopen maken en coordineren en werd niet goed van zijn gipsen arm die hem beperkte. Hij heeft o.a het blokje onder mijn voetsteun geplaatst, geweldig!!!! Ronald, jij superbedankt voor het maken van het blokje! Passagiersvoetsteunen en de remschijfslothouder gemonteerd, slotje van het zadel en gereedschapsbox schoongemaakt, switch gezet om de halogeenlampen afzonderlijk te bedienenen andere, kleinere achterlichten geplaatst. Het was hartstikke gezellig, Cees en JW waren er ook en zeker JW heeft, naast Paul, een dikke pluim verdiend zeg, wat een handige vent! Bij Mirjam werd er naast de oliekoelbeschermers, halogeenlampen geplaatst, ook de beugel moest nog gemaakt worden. Het aansluiten van de switch was ook bij haar een heel lastig karwei. 's Avonds hebben we friet gehaald en daarna nog het laatste gedaan en huiswaarts gekeerd. Paul, echt superbedankt voor de hulp en gastvrijheid!! En natuurlijk ook Ria bedankt!!!Zachtjes aan, met beleid lukt het wel!
Dan de zondag, na het opladen van de nieuwe Heidenau's, reden we in barre omstandigheden naar Zutphen, hagel gehad onderweg, niet normaal meer, deed gewoon pijn aan de handen pffffff. We deden even een tussenstop bij John in Velp om een tentje en en matje op te halen en natuurlijk konden we niet weg zonder een bakkie gedronken te hebben, thanks John! Halverwege de middag arriveerden we in Zutphen bij Alexander en Dieni. Hier hebben we de banden verwisseld en hebben we van de Rally Adventure Shop beiden verlaagde brede voetsteunen gekregen.
Van Alledin Support hebben we beiden 2 benzinejerrycans van 3 liter gekregen, jippieeeee super allemaal. Alexander is echt de hele middag en de avond met ons aan het sleutelen geweest en Dieni heeft ons heerlijk in de watten gelegd met koffie, thee, koeken en een heerlijke gezonde maaltijd. Die konden we erg waarderen want deze week hebben we niet zo heel erg gezond gegeten.
Om 21.45 uur reden we huiswaarts en konden we meer dan 1.5 uur wennen aan de nieuwe banden tralalalalalaaaa, helemaal heppie de peppie zijn we...... de brommers zijn er klaar voor!!!!!! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten